Campus Gent

Volg uw klassikale opleiding in Gent

In Gent organiseert het Centrum Voor Avondonderwijs klassikaal onderwijs op verschillende locaties in de stad. Kijk dus steeds goed na op welke campus uw lessen zullen doorgaan.

Pélichy
Oudebrusselseweg 125
9050 Gentbrugge

Campus Gent Pélichy

Meer info
Rabot
Gebroeders de Smetstraat 1
9000 Gent

Campus Gent Rabot

Meer info
Elfjulistraat
Elfjulistraat 39A
9000 Gent

Campus Gent Elfjulistraat

Meer info

Campus Pélichy

De campus Pélichy van het Centrum Voor Avondonderwijs in Gent is gelegen op de Oude Brusselseweg 125, 9050 Gentbrugge. U kan deze locatie gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. Op 200 meter wandelen ligt het treinstation Gentbrugge. Hier is ook de bushalte “Gentbrugge Station”. Komt u met de auto dan willen we uit respect voor onze buren vragen te parkeren aan het station of onder het viaduct van Gentbrugge. Beide parkeergelegenheden zijn gratis. Parkeren op het terrein rond het kasteel is niet toegestaan.

Op deze locatie is ook het secretariaat van het Centrum Voor Avondonderwijs Gent gelegen.

Campus Rabot

De Campus Rabot is gelegen in de gebouwen van de Odisee Hogeschool. Het adres is Gebroeders de Smetstraat 1, 9000 Gent. De campus is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer via de tram- en bus halte “Gent Rabot” of “Gent Witte Kaproenenplein”. Komt u met de auto dan kan u gemakkelijk parkeren op de parking van de campus. In dit gavel kan u best via de Guldenvliesstraat rijden.

Campus Elfjulistraat

De Campus Elfjulistraat bevindt zich in de buurt van UZ Gent. Het adres is Elfjulistraat 39A, 9000 Gent. De campus is zeer gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer de tram- en bushalte “Gent Krijgslaan” ligt op 100m. Komt u met de auto dan kan u best in de straat parkeren. De grote parking aan de campus is eigendom van een andere instantie.