Campus Antwerpen

Volg uw klassikale opleiding in Antwerpen

In Antwerpen organiseert het Centrum Voor Avondonderwijs klassikaal onderwijs op verschillende locaties in de stad. Kijk dus steeds goed na op welke campus uw lessen zullen doorgaan.

Frankrijklei
Frankrijklei 127
2000 Antwerpen

Campus Antwerpen Frankrijklei

Meer info
Mechelsesteenweg
Mechelsesteenweg 73
2018 Antwerpen

Campus Antwerpen Mechelsesteenweg

Meer info
Groenplaats
Nationalestraat 5
2000 Antwerpen

Campus Antwerpen Groenplaats

Meer info
Meir
Lange Klarenstraat 12
2000 Antwerpen

Campus Antwerpen Meir

Meer info

Campus Frankrijklei

De Campus Frankrijklei is zeer toegankelijk met het openbaar vervoer. Vlakbij is het Centraal Station gelegen en recht voor de deur is de tram- en bus halte “Antwerpen Nationale Bank”. Komt u met de auto dan kan u gemakkelijk parkeren in de ondergrondse parkeergarage “Nationale Bank”.

Op deze locatie is ook het secretariaat van het Centrum Voor Avondonderwijs gelegen.

Campus Mechelsesteenweg

De Campus Mechelsesteenweg is vlakbij het secretariaat van de school gelegen. Het adres is Mechelsesteenweg 73, 2018 Antwerpen. De campus is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer via de tram- en bus halte “Antwerpen Nationale Bank”. Komt u met de auto dan kan u gemakkelijk parkeren in de ondergrondse parkeergarage “Nationale Bank”.

Campus Groenplaats

De Campus Groenplaats bevindt zich in de Karel de Grote Hogeschool aan de Groenplaats. Het adres is Nationalestraat 5, 2000 Antwerpen. De campus is zeer gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer en ligt vlak bij de Groenplaats, waar je ondergronds kan parkeren.

Campus Meir

De Campus Meir bevindt zich aan de Meir in Antwerpen. Het adres is Lange Klarenstraat 12, 2000 Antwerpen. De campus is zeer gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer en ligt vlak bij de Groenplaats, waar je ondergronds kan parkeren.

Alle groepslessen in Antwerpen en omgeving

Inschrijven Proefles FAQ