Bedrijfsbeheer voor anderstaligen

Behaal je diploma Bedrijfsbeheer aan het Centrum Voor Avondonderwijs

De tweetalige cursus Bedrijfsbeheer is beschikbaar in het Engels-Nederlands, Frans-Nederlands, Arabisch-Nederlands, Duits-Nederlands, Spaans-Nederlands, Italiaans-Nederlands, Pools-Nederlands Russisch-Nederlands en Turks-Nederlands. Klik op jouw keuzetaal voor meer info.

Starten als zelfstandige

Iedereen die in België een eigen zaak wil starten, moet beschikken over een diploma bedrijfsbeheer. Dit diploma kan je behalen door een examen af te leggen bij de Centrale Examencommissie in Brussel. Het Centrum Voor Avondonderwijs bereidt je voor op dit examen. Hiervoor maken we gebruiken van speciaal samengesteld cursusmateriaal. Dit is volledig afgestemd op de vragen die gesteld zullen worden bij het examen. Zo ben jij in een zeer korte tijd klaar om te slagen bij de Centrale Examencommissie en te starten met je eigen zaak. Voor een beperkt aantal beschermde beroepen heeft u ook een bekwaamheidsbewijs nodig.

Spoedcursus bedrijfsbeheer in groepsles

Wil je graag de opleiding in groepslessen volgen? Het Centrum Voor Avondonderwijs organiseert regelmatig spoedcursussen bedrijfsbeheer over heel Vlaanderen en Brussel. Een lessenreeks bestaat uit 5 lessen van elk 4 uren. Op 20 uren tijd wordt je dus volledig voorbereid op het examen. Deze 5 lesdagen worden verspreid over twee weken. Zo kan je de opleiding gemakkelijk combineren met je werk en je gezin. De lessen worden zowel ‘s avonds als in de voormiddag ingepland. Bekijk hier alle ingeplande lessenreeksen.

Samen met je docent en je medecursisten neem je de hele cursus door. Zo kan je steeds meer uitleg vragen over de theorie en oefeningen die gemaakt worden. Al onze docenten zijn vertrouwd met de werkwijze van de Centrale Examencommissie. Zij zullen je de volledige gang van zaken uitleggen en handige tips over het examen meegeven.

Je kan de groepslessen bedrijfsbeheer volgen in 11 verschillende campussen over heel Vlaanderen en Brussel.

Cursus bedrijfsbeheer via thuisstudie

Wil je liever zelf bepalen waar en wanneer je studeert? Dan kan je ervoor kiezen om de thuisstudie bedrijfsbeheer te volgen. Met deze flexibele studiewijze maak je zelf je studieplanning op. Zo kan je je studie volledig afstemmen op je werk en gezin.

Het volledige cursuspakket wordt naar je opgestuurd. Dit pakket omvat alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen bij de Centrale Examencommissie:

 • Oefenboek

  Dit oefenboek bevat de theorie en oefeningen die je moet kennen om te kunnen slagen voor het examen.

 • Oplossingenboek

  Hierin vind je de oplossingen op de vragen uit het oefenboek. Zo kan je zelf meteen je antwoorden controleren.

 • Syllabus FOD Economie

  Dit is een uitgebreide cursus die extra aandacht schenkt aan de theorie. Deze is niet noodzakelijk om te slagen voor het examen, maar kan wel handig zijn tijdens je studie.

 • Professionele begeleiding op afstand

  Uiteraard krijgen ook studenten die op afstand studeren een persoonlijke begeleiding. Je kan met al je vragen over de cursus terecht bij je docent bedrijfsbeheer op het studentenplatform. Zo wordt je doorheen heel de cursus door een kenner bijgestaan.

We hopen dat deze informatie nuttig was en we je verder op weg hebben geholpen naar je eigen onderneming. Volg je nog geen cursus Bedrijfsbeheer en heb je de smaak te pakken, dan kan je je hier inschrijven.

Wil je graag meer informatie en tips over starten als zelfstandige; klik dan hieronder op de titels en lees onze informerende pagina’s met tal van interessante weetjes om je eigen zaak te starten!

Je kan les volgen in:
Bezoek ons secratariaat in:
Of bel ons op
03/292.33.33